Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

For Her EdT 50 ml

For Her EdT 50 ml

Narciso Rodriguez

For Her EdT består av en sjelden type musk og en blanding av blomster-, rav- og trenoter, og den er ensbetydende med moderne eleganse.
765 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Caroline | 24-04-2018
Brukt 3-4 flasker av denne og er fortsatt ikke lei! Den er veldig avslappende og sensuell - føler liksom den glir lett gjennom nesen, haha, uten å rive/stikke som jeg føler mange parfymer kan gjøre. Hvert hver eneste krone i mine øyne.
Green girl | 08-03-2016
Elsker den! Feminin og sensuell, føler meg vel og nydelig avslappet i den, drifter luksuriøst når jeg beveger meg, varig, mangedimensjonell og dyr duft!
Tullå | 24-02-2015
Sexy, myk lekker duft !

Mer Informasjon

For Her EdT består av en sjelden type musk og en blanding av blomster-, rav- og trenoter, og den er ensbetydende med moderne eleganse. Den har blitt beskrevet som en av de mest nyskapende og vellykkede nye duftkolleksjonene.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331