Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

1 Million EdT 50 ml
1 Million EdT 50 ml

1 Million EdT 50 ml

Paco Rabanne

1 Million av Paco Rabanne är en frisk och sensuell blandning av noter som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber.
599 kr

Omtaler

Anita | 07-03-2018
Denne parfymen er ren maskulin ! Første gang jeg møte kjæresten min hadde han på seg denne. Jeg falt pladask for lukten og ikke minst han. Etter hvert spurte jeg hva han hadde på seg. Da viste meg denne flasken her. Siden da og jeg kjøpt den til han, ikke minst på 100ml. Lukten varer så lenge og så godt
Kaja | 02-03-2018
Liker den veldig godt på kjæresten min, og det er hans nr 1 samtidig. Lukter helt fantastisk. Jeg kjenner flere man som bruker den, og alle er like glad i den
Susanne | 22-02-2018
Beste parfymen til menn, den lukter bare så godt!

Mer Informasjon

1 Million av Paco Rabanne är en frisk och sensuell blandning av noter som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber. ”In all civilizations and religions gold has always managed to seduce people”. Flaskan är skapad i formen av en guldtacka, vilket representerar makt, rikedom och lyx. Speciellt lämplig för användning på kvällen. Familj: Frisk, Kryddig. Toppnot: Blodmandarin, Mynta. Hjärtnot: Ros, Kanel. Basnot: Amber, Ljust läder.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste herreparfyme
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331