Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream
Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream
ONLY AT KICKS

Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream

Origins

Denne fuktboostende krem, beriket med Naturens fantastiske Jerikos Rose samt et gjennombrytende fukt-kompleks med Lychee og Vannmelon, gir huden mer fukt enn no...
460 kr

Omtaler

Kristine | 10-03-2018
Perfekt til tørr hud i vinterhalvåret. God å bruke både som nattkrem og dagkrem.
Mari | 06-03-2018
anbefaler til alle som er supertørre om vinteren, andre kremer blir jeg fort tørr i løpet av dagen, men med denne får jeg nok fukt uten at det blir for mye under makeup :)
Siv | 07-03-2016
Denne kremen reddet min tørre vinterhud. Kan ikke si nok hvor fantastisk den er! Ikke klissete, lukter godt, og ikke minst gir den veldig god og langvarig fukt til tørr hud.

Mer Informasjon

Denne fuktboostende krem, beriket med Naturens fantastiske Jerikos Rose samt et gjennombrytende fukt-kompleks med Lychee og Vannmelon, gir huden mer fukt enn noensinne før, og reparerer en kronisk tørr hud. Klinisk bevist å øke hudens egen fuktproduksjon, så huden forblir gjennomfuktet hele dagen.
Volum:50 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331