Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 30 ml
ONLY AT KICKS

GinZing™ Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream 30 ml

Origins

Skjem bort huden med en ultra-fuktgivene og pleiende krem. Inneholder ginseng- og kaffebønneekstrakt som gir huden ny energi og vitalitet.
130 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Victoria | 03-03-2019
Veldig misfornøyd, den ga meg utrolig mange kviser hver gang jeg brukte den. Trodde det bare var meg, så jeg ga den til søsteren min. Samme skjedde hos henne. I tillegg syntes jeg ikke den ga nok fuktighet til min vintertørre hud.
Julie | 25-02-2019
utrolig deilig fuktighetskrem, pluss gir en avkjølende følelse! har sensitiv og tørr hud, og har aldri hatt problem med denne!
Elisabeth | 18-12-2018
Eneste ansiktskremen jeg har prøvd som ikke irriterer min sensitive hud. Føler meg også mer våken og frisk med en gang jeg tar den på. Deilig lukt og konsistens med en avkjølende følelse.

Mer Informasjon

Skjem bort huden med en ultra-fuktgivene og pleiende krem. Inneholder ginseng- og kaffebønneekstrakt som gir huden ny energi og vitalitet. Huden får umiddelbart en frisk, sunn og strålende glød.
Kan brukes hver dag
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331