Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream

Origins

Denne fuktboostende krem, beriket med Naturens fantastiske Jerikos Rose samt et gjennombrytende fukt-kompleks med Lychee og Vannmelon, gir huden mer fukt enn no...
368 kr
460 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina | 31-12-2018
Favoritt kremen! Bruker denne hver dag. Jeg har tørr og sensitiv hud og har holdt meg til denne i ett par år nå og blir nok å fortsette med denne. Jeg anbefalte denne til en venninne som også har sensitiv hud og er spesielt sensitiv når det kommer til parfyme og fragranse i kremer, og også hun bruker nå kun denne som dagkrem. Anbefales virkelig.
Kristine | 10-03-2018
Perfekt til tørr hud i vinterhalvåret. God å bruke både som nattkrem og dagkrem.
Mari | 06-03-2018
anbefaler til alle som er supertørre om vinteren, andre kremer blir jeg fort tørr i løpet av dagen, men med denne får jeg nok fukt uten at det blir for mye under makeup :)

Mer Informasjon

Denne fuktboostende krem, beriket med Naturens fantastiske Jerikos Rose samt et gjennombrytende fukt-kompleks med Lychee og Vannmelon, gir huden mer fukt enn noensinne før, og reparerer en kronisk tørr hud. Klinisk bevist å øke hudens egen fuktproduksjon, så huden forblir gjennomfuktet hele dagen.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331