Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
A Perfect World™ Age-defense skin guardian with White Tea 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

A Perfect World™ Age-defense skin guardian with White Tea 50 ml

Origins

I en ideell verden ville huden aldri eldes før tiden. I dette produktet har Origins oppdaget nøkkelen til et lengrevarende ungdommelig utseende, styrke og vitalitet.
476 kr
595 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

I en ideell verden ville huden aldri eldes før tiden. I dette produktet har Origins oppdaget nøkkelen til et lengrevarende ungdommelig utseende, styrke og vitalitet. Den hjelper med å utsette tegn på oksidasjon, forringelse og dehydrering og danner en beskyttende barriere mot aldringstegn. Uten behov for å beskytte seg selv blir hudens energi selvoppofrende så tydelige forbedringer sees. Beroligende og utglattende effekt oppnås med det samme. Føles som en tropisk bris og din hud har funnet sin Shangri-la. ANVENDELSE: Kan brukes både dag og natt. Påføres på fingerspissene og glattes ut på huden før din dag- eller nattkrem. Påføres under makeup eller alene. Dermatologisk testet og testet af øyeleger.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331