Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Only at KICKS! 20% på Kylie by Kylie Jenner, Morphe & Buxom til og med 02.10. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Narciso RodriguezMusc Noir Rose For Her EdT 30 ml

715 kr
Finn i butikk

Om produktet

Egenskap

MUSC NOIR ROSE eau de parfum
Den ble til av det enkle og essensielle, av kvinnelighet og eleganse – duftlinjen For Her er Narciso Rodriguez sin gave til kvinner og deres indre skjønnhet. Det patenterte dufthjertet av musk som finnes i hver For Her-parfyme, skaper en sensuell duft som er noe helt for seg selv.
-
MUSC NOIR ROSE eau de parfum hyller enhver kvinnes indre skjønnhet og sanne jeg – med et hjerte av musk som er mer sensuelt enn noen annen duft har vært tidligere. En ny parfyme fra Narciso Rodriguez.
-
Gylne toppnoter av bergamott kombineres med intensiv tuberose som til sammen skaper en varm, blomsterduftende parfyme. Det fengslende hjertet av musk, Narcisos signatur, kommer etterpå og forsterker blomsterbuketten av delikate blomster, samtidig som den myker opp duftens bunnoter, varme orientalske vaniljenoter. En sensuell dameduft som forsterker Narciso Rodriguez sitt duftsortiment i For Her-serien. En ny og moderne eau de parfum.
-
FLASKEN
Narciso Rodriguez For Her tar med seg sin designfilosofi til MUSC NOIR ROSE-flasken. De grafiske linjene som er så karakteristiske for For Her-duftene, avslører en sensuell, rosa nyanse som gjenspeiles i den transparente glassflasken.
-
LAYERING
Oppdag kunsten å legge lag på lag med Narciso Rodriguez’ ikoniske For Her-dufter. Layering har sitt opphav i Midtøsten og er en teknikk der du kombinerer flere dufter for å skape din egen signaturduft. Én spray av PURE MUSC forsterker den overdådige blomsterbuketten i MUSC NOIR ROSE, og sammen løfter de frem det beste av appelsinblomst, sjasmin og ylang ylang, som blir enda mer sensuelle.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Kicks har ingen prosesser eller prosedyrer på plass for å sikre at de publiserte vurderingene kommer fra forbrukere som faktisk har brukt eller kjøpt produktene;

Omtaler & vurderinger

4.7
Basert på 3 omtaler.
Les mer

Filtrer anmeldelser

 • (1)
 • (3)
Liv Malin Schei er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei
Linn Kristin Andreassen er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei
Tone Helmikstøl er medlem i KICKS Club
0
0
Hjalp denne deg?
Ja
Nei

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331