Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

Narciso RodriguezCristal EdP 50 ml

1 095 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Narciso Rodriguez lanserer NARCISO Eau de Parfum Cristal, den nye vanedannende parfymen for kvinner i den ikoniske NARCISO-kolleksjonen. Duften er en hyllest til strålende kvinnelighet og reflekterer det indre lyset hos NARCISO-kvinnen, akkurat som fasettene i en krystall utstråler lys for å avsløre dens naturlige skjønnhet.
-
PARFYMEN
Denne nye feminine parfymen og Edp fanger essensen av indre lys gjennom sine strålende toppnoter, friske hjertenoter og sensuelle bunnoter. NARCISO eau de parfum cristal åpner opp med glødende bergamott som lyser opp myke blomsterblader, en frodig bukett av roser og hvite blomsterakkorder. Duften utvikler seg gradvis til å bli mer fyldig med Narcisos ikoniske hjerte av musk, den umiskjennelige signaturen til NARCISO-duftene. Musken forsterkes med elegante tre- og ravfasetter av sensuelt sedertre og cashmeran, noe som gir duften et mystisk, vanedannende aspekt. En blanding av letthet og dybde der duftens lysende glorie balanserer en dyp intensitet.
-
EN NATURLIG VISJON
NARCISO eau de parfum cristal for kvinner introduserer en ny standard for det naturlige, med mer enn 85 % av ingrediensene fra naturlig opphav. Med bergamott med etisk opphav fra Italia og rosenoter fra en ny upcycling-prosess for destillasjon klarer duften å gjenvinne duftkomponenter fra destillasjonsvann for å skape en blomsternote som fremkaller duften av den ferske rosen.
-
FLASKEN
Den ikoniske NARCISO-flasken trer frem i sin reneste form, det gjennomsiktige glasset er tonet i en delikat rosafarge som avslører den lysende duften inni. Den har en kontrastfarget, mattrosa kork, og flasken utstråler den samme fengslende lysstyrken som NARCISO-kvinnen.
-
Toppnoter: BERGAMOTT, FRESIA, APPELSINBLOMST
Hjertenoter: ROSE, SJASMIN, MUSK
Bunnoter: SEDERTRE, CASHMERAN, BENZOIN
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331