Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Mont Blanc Explorer Ultra Blue EdP 60 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
660 kr
Finn i butikk
Explorer Ultra Blue EdP
p94028259
v94028260
Mont Blanc
NOK
660
Blå er fargen på himmelen og havene, fargen på isdekte fjell og dype sjøer. Det er også inspirasjonen bak duften fra Montblanc, Explorer Ultra Blue Eau de Parfum. En duft som tar oss med på en ekte oppdagelsesreise.
Tre verdenskjente oppdagere, parfymørene Jordi Fernandez, Olivier Pescheux og Antoine Maisondieu, har sammen med Montblanc utviklet Explorer Ultra Blue, en duft som vekker lysten til å oppdage naturens palett i blått.
Explorer Ultra Blue eau de Parfum åpner opp med italiensk bergamott og andre sitrusfrukter av topp kvalitet i kombinasjon med en touch av rosépepper. Dette gir en frisk, krydret toppnote som vekker reiselysten.
En marin akkord gir oss duftens bankende hjerte. Denne dypblå akvatiske noten er skapt ved å kombinere sitrus med akvatiske og luftige noter. Resultatet er som en frisk vind som tar oss til det alpine landskapet, med et hint av havbris. Disse friske, salte, luftige notene settes i kontrast mot den sensuelle og dype duften av ambra.
Den siste noten å oppdage tar oss med til øya Sulawesi i Indonesia, der vi finner en bunnote som definerer strukturen i duften, en patsjuli som er utviklet eksklusivt for Montblanc. Denne patsjulien er lys og ren og kombineres her på mesterlig vis med treslag som gir duften en rik bunn med innslag av lær.
En duft å oppdage!
Volum:
60 ml
Vekt:
60 g
EAN:
3386460121521
Mer inspirasjon
Test: Hvilken dameduft passer deg?
Test: Hvilken herreduft passer deg?

Hva synes du?

Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Fraktmåter
Betalingsmåter