Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Wonderlust EdP 30 ml

Wonderlust EdP 30 ml

Michael Kors

Wonderlust fra Michael Kors er en romantisk duft inspirert av det eksotiske, dristige og ukjente. Parfymen er fengslende, sexy og utstråler selvsikkerhet.
525 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kaja | 10-08-2018
Bra duft til hverdagen. Ikke for sterk og varer lenge både på huden og klær
Eli | 31-01-2018
🙂fikk denne til jul av min sønn. Varm duft, som virker litt «retro» , men god..veldig god synes jeg💕
Pernille Lindvig | 31-03-2017
God duft, men ligner på mye annet man har luktet før synes jeg. Denne lukter ikke dyrt eller eksklusivt, så den er ganske stiv i prisen for hva du får. Den er allikevel god og den varer nesten en hel dag noe jeg ser på som et SUPER pluss. Varer ca 8 timer på huden! Ikke min største favoritt da den er for simpel og "billig" men fortsatt topp 5.

Mer Informasjon

Wonderlust fra Michael Kors er en romantisk duft inspirert av det eksotiske, dristige og ukjente. Parfymen er fengslende, sexy og utstråler selvsikkerhet. Duften består av en blanding av luksuriøse blomster, italiensk bergamot og sandeltre med et hint av krydder og rosa pepper. Duften kommer i en elegant og luksuriøs flakong.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331