Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Gratulerer med dagen! 20% på all makeup fra Urban Decay, Estée Lauder, Lancôme, Clarins, Clinique, Morphe & LH Cosmetics!

Medik8r-Retinoate Day & Night Youth Activating Cream 50 ml

2 055 kr
Finn i butikk
{0}  igjen til fri frakt
kr 99,00 igjen til fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
r-Retinoate er Medik8s mest avanserte kremer som inneholder en unik form for A-vitamin: retinylretinoat. Denne er åtte ganger mer potent enn retinol og kan brukes om dagen! Merkbar reduksjon av rynker og ujevnheter. Formelen inneholder dessuten C-vitamin som gir effekt sammen med A-vitaminen. Irriterer ikke huden, passer også til sensitiv hud.
Antakelig verdens mest potente antialdringskrem!
• Reparerer solskader
• Irriterer ikke huden, passer også til sensitiv hud
• Reduserer synlig fine linjer og rynker
• Forbedrer hudtone og struktur
AKTIVE STOFFER:
RETINYLRETINOAT:
Et revolusjonerende hybridmolekyl av A-vitamin som finnes i r-Retinoate®. I retinylretinoat kombineres retinol og retinoidsyre til et nytt supermolekyl.
Dette innkapslede molekylet er unikt for Medik8, som har globalt patent på innovasjonen. Retinylretinoat kan forsterke kollagenproduksjonen opptil
åtte ganger mer enn retinol, og kan også brukes om dagen takket være sin eksepsjonelle stabilitet i lys.
TIME RELEASE TECHNOLOGY (POLYMER ENCAPSULATION)
«Time Release Technology» bidrar til å stabilisere r-Retinoate-molekylet og langsomt frigjøre syrene i huden over seks timer. Dermed minimeres unødig irritasjon, og resultatet optimaliseres.
C-VITAMIN
Antioksidant som bekjemper frie radikale og reduserer synlige aldringstegn. I kombinasjon med E-vitamin øker den totale antioksidanteffekten. Bidrar samtidig til å stimulere kollagenproduksjonen for å gi en ungdommelig hud.
HYALURONSYRE
En av hovedkomponentene i vår naturlige ekstracellulære matrise, som er viktig for å bevare en fast og smidig hud. Hyaluronsyre har en unik evne til å trekke til seg og holde på mer enn 1000 ganger sin egen vekt i vann, og trekker til seg fuktighet fra omgivelsesluften og de nedre hudlagene til det øverste laget i epidermis. Medik8 multivekthyaluronsyre, dvs. molekyler med ulik vekt som brukes sammen, fordeler fuktigheten i alle hudlagene for en myk og smidig hud.
GLYSERIN
En effektiv fuktgiver som gjør at huden trekker til seg vann fra både de nedre hudlagene og luften. Holder huden fuktet, smidig og myk.
E-VITAMIN
E-vitamin er viktig for å beskytte cellene i kroppen, og er en fettløselig antioksidant som kan beskytte cellenes lipide deler.
Vegansk formel.
Brukes morgen og kveld. Etter rens: påfør en liten mengde som du masserer jevnt inn i huden på ansikt, hals og utringning. La produktet trekke inn i huden. Følg opp med solbeskyttelse om morgenen og en rik nattkrem om kvelden.
Vær oppmerksom på at alle A-vitaminprodukter påskynder hudens egen eksfolieringsprosess. Derfor må du alltid huske solbeskyttelse når du bruker r-Retinoate.
Aqua (Water), Tetrahexyldecyl Ascorbate, Heptyl Undecylenate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Polylactic Acid, Cetearyl Olivate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Olivate, Hydrogenated Polydecene, Retinyl Retinoate, Glycerin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Cholesteryl Nonanoate, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Canola Oil, Cetearyl Alcohol, Phenylpropanol, Vanilla Planifolia (Vanilla) Fruit Extract, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Sodium Metabisulfite, BHT, Sodium Hydroxide, Trideceth-10.
Volum:
50 ml
Vekt:
127 g
Hudtype:
Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
EAN:
0818625024772
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331