Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Medik8Press & Glow Facial Toner Press & Glow

Press & Glow

440 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

Press & Glow gir en skånsom daglig eksfoliering uten at huden blir overfølsom. Huden opprettholder sin sterke beskyttelsesbarriere.
Press & Glow anbefales også for deg som bruker A-vitamin. Produktet styrker hudens fuktbarriere og samvirker med hudens naturlige cellefornyelsesprosess. Det bidrar også til å øke hudens naturlige eksfolieringsenzymer. Tilfører fuktighet.
HOVEDINGREDIENSER
GLUKONOLAKTON:
Neste generasjons eksfolierende syre, som fungerer som en magnet som trekker til seg fuktighet, kan brukes to ganger om dagen. Glukonolakton, som er den vanligste PHA-syren, bidrar skånsomt til den daglige fornyelsen av hudcellene og gjør det lettere for A-vitamin å trenge inn i huden. Glukonolakton har en lignende effekt som AHA- og PHA-syre, men irriterer ikke huden like mye.
Glukonolakton bidrar også til å styrke hudbarrieren og bevare fuktigheten, og fungerer som en antioksidantbeskyttelse. Hudens ytre hornlag holdes friskt og beskyttet mot frie radikaler, og huden blir mer elastisk og strålende.
PRICKLY PEAR EXTRACT:
Prickly Pear Extract (fikenkaktusekstrakt) er en naturlig enzymaktivator som fremmer aktiviteten til naturlige eksfolieringsenzymer i huden.
ALOE VERA:
Aloe vera er kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper. Det bidrar til å dempe hudirritasjon og opprettholde fuktighetsbalansen.
Det lindrer dessuten tørrhet som iblant kan oppstå ved bruk av A-vitamin.
ACAIEKSTRAKT:
Acaibær er fulle av antocyaniner som bidrar til å øke blodsirkulasjonen og dempe betennelse, samtidig som de beskytter mot frie radikaler.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331