Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Retinol 6 TR 15 ml
Kampanje 20%

Retinol 6 TR 15 ml

Medik8

Lett A-vitaminserum som absorberes superraskt i huden og forynger huden på den mest optimale tiden på døgnet: om natten.
471,20 kr
589 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Lett A-vitaminserum som absorberes superraskt i huden og forynger huden på den mest optimale tiden på døgnet: om natten.
Inneholder 0,6 % retinol som er kombinert med tokoferolacetat og gir betydelig bedre stabilitet enn andre retinolprodukter. Bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen og øker innholdet av hyaluronsyre i epidermis, noe som reduserer fine linjer og rynker i de behandlede områdene. Slapp hud, grov hud og hyperpigmentering forbedres også, noe som gir huden et mer ungdommelig utseende.
• Gjenoppbygger epidermis i synlig grad og gir en smidigere ansiktskontur ved at kollagen- og elastinproduksjonen stimuleres.
• Bidrar til å forbedre hudtonen og gjøre mørkere hudområder lysere ved å stimulere den naturlige bortstøtingen av hornceller.
• Åpner opp porene i hårsekkene og regulerer aktiviteten i talgkjertlene, noe som har god effekt på kviser og hudormer. Dannelsen av komedoner/hudormer hemmes markant, og resultatet er en klarere og mindre uren hud.
Ved bruk av retinol må du starte gradvis. Brukes to ganger i uken de første to ukene, annenhver dag de neste to ukene og deretter hver dag. Etter rens om kvelden: Påfør 4 dråper Retinol 6 TR rett i ansiktet. Det går også an å ta en dråpe på fingeren og deretter massere serumet inn i huden. La produktet absorberes i huden før du påfører din vanlige fuktighetsgiver fra Medik8. Obs! Rådfør deg med lege før du bruker dette produktet hvis du ammer eller er gravid. Produktet inneholder A-vitamin.
Volum:15 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331