Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Medik8 Calmwise Soothing Cleanser 150 ml

Vurderinger
Pris
369 kr
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Calmwise Soothing Cleanser
p90556532
v90556533
Medik8
NOK
369
Calmwise Soothing Cleanser er en ultramild skummende rens som reduserer rødhet og roer ned overfølsom hud. Hjelper huden med å motstå daglig stress og miljøbelastning gjennom å styrke hudens barriere, samtidig som synlige aldringstegn reduseres. Inneholder vitamin K og teprenon som reduserer følsomhet og styrker kapillærene for å redusere rødhet. Klorofyll gir energi til cellene og har i tillegg en «detox-effekt». Passer for følsom hud som lett blir rød. • Reduserer hudcellenes følsomhet • Reparerer skadde kapillærer • Renser i dybden • Blokkerer frigjøringen av pro-inflammatoriske stimuli TEPRENON Bevist klinisk effekt når det gjelder å stabilisere telomerene i huden, noe som bidrar til å forlenge cellenes levetid. Styrker hudens barrierefunksjon på naturlig vis, slik at huden blir mindre følsom for ytre faktorer. I studier har teprenon vist seg å kunne forlenge en celles levetid med så mye som en tredjedel. K-VITAMIN Bidrar til å styrke bindevevet i vener og kapillærer, noe som reduserer rødhet i huden og styrker celleveggene for å forhindre sprengte blodkar. KLOROFYLL Gjenoppretter hudens balanse og styrker den naturlige fornyelseprosessen. Antioksidantene i klorofyllet nøytraliserer forsiktig frie radikaler og beskytter huden.
Ha en liten mengde rens i håndflaten og masser på fuktet hud i ansiktet og på halsen. Skyll produktet forsiktig bort med vann og klapp ansiktet tørt. Gjenta morgen og kveld.
Volum:
150 ml
Vekt:
110 g
Hudtype:
Sensitiv|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
EAN:
0818625020507
Mer inspirasjon

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331