Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Lash Sensational Mascara 1 Intense black

Lash Sensational Mascara 1 Intense black

Maybelline

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym. Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår.
149 kr
1 Intense black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Sensational Mascara
p88206514
v88438324
Maybelline
NOK
149

Omtaler

Silje | 24-01-2020
Min go-to, denne kan du få en ganske naturlig look med, men lar seg også bygge opp til løsvippeaktig effekt. Den holder hele dagen, men er heller ikke for vanskelig å fjerne (anbefaler å bruke en typ vask heller enn servietter).
Annie | 22-12-2019
Dette er en god billig maskara, som sitter godt hele dagen, og som ikke klumper, separerer vippene, bygger volum og får med lengde på vippene.
Silje | 12-09-2019
For prisen er denne uslåelig. Får volum og lengde, rask og enkel påføring. Sitter hele dagen.

Mer Informasjon

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym. Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje frans. De yttre borsthåren breder ut fransarna som en solfjäder.
Påfør først mascaraen med de små børstetaggene, som fanger og fremhever hver vippe. Med de lange børstetaggene på den andre siden av mascaraen sprer du vippene ut som en vifte. For et mer dramatisk resultat, kan du påføre Maybelline Master Precise eyeliner i svart og deretter flere lag med Lash Sensational mascara.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331