Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Lash Sensational Mascara 1 Intense black

Lash Sensational Mascara 1 Intense black

Maybelline

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym. Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår.
149 kr
1 Intense black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lash Sensational Mascara
p88206514
v88438324
Maybelline
NOK
149

Omtaler

Silje | 12-09-2019
For prisen er denne uslåelig. Får volum og lengde, rask og enkel påføring. Sitter hele dagen.
Emilie | 26-04-2019
Et veldig godt alternativ til de mer dyrere alternativene!
Siri | 04-03-2017
Prøvd veldig mange mascaraer, high-end og budsjett, og savner denne. En absolutt favoritt som er enkel å påføre samt gir et fint resultat uten masse klumper. Drysser ikke, holder vippene buet hele dagen og er virkelig å anbefale!

Mer Informasjon

Volymmascara med solfjädereffekt som ger dig solfjäderformade fransar med sensationell volym. Den revolutionerande solfjäderformade borsten har 6 olika typer av borsthår. De inre borsthåren fångar och framhäver varje frans. De yttre borsthåren breder ut fransarna som en solfjäder.
Påfør først mascaraen med de små børstetaggene, som fanger og fremhever hver vippe. Med de lange børstetaggene på den andre siden av mascaraen sprer du vippene ut som en vifte. For et mer dramatisk resultat, kan du påføre Maybelline Master Precise eyeliner i svart og deretter flere lag med Lash Sensational mascara.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331