Max Factor kjøp mascara fra max factor hos kicks! - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Max Factor mascara

18 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Hos KICKS finner du et stort utvalg av mascaraer fra Max Factor!

Hvis du bare fikk bruke ett eneste sminkeprodukt, hva ville det være? Ifølge en tidligere undersøkelse utført av KICKS, er det vanligste svaret mascara. Ikke så rart kanskje, med tanke på at noen få sveip med en god mascarakost kan gjøre stor forskjell for utseendet ditt på noen få sekunder. Hvis mascaraen også er den viktigste ingrediensen i din sminkeveske, byr skjønnhetsmerket Max Factor på et litt ekstra godt kjøp. De har et stort antall mascaraer i sortimentet sitt og de kan oppfylle alle dine ønskedrømmer når det gjelder øyenvipper. Vil du at vippene skal være fjærlette, milelange, nattsvarte, separerte eller få volum med stor V? En mascara fra Max Factor klarer faktisk alt dette – og mer. Hos KICKS kan du handle fra et bredt utvalg av mascara fra Max Factor! Du finner selvfølgelig også produkter for lepper, base, øyenskygge, øyeprimer, øyenbryn, eyeliner og kajal fra Max Factor hos oss. Velkommen til å handle hos oss. Vi sees!

Max Factor – et skjønnhetsmerke med aner

Visste du at det faktisk var Max Factor, mannen bak skjønnhetsmerket med samme navn, som kom på begrepet “makeup”? Etter å ha emigrert til USA og filmindustrien i Hollywood, ble Max Factor raskt en populær og ofte brukt makeupartist med stjernekunder som Marlene Dietrich og Ava Gardner. Men Max Factor mente at alle kvinner, også de utenfor filmduken, skulle ha muligheten til å føle seg glamorøse og lanserte derfor øyenskygger og øyeblyanter i 1916 som også vanlige kvinner utenfor filmindustrien kunne kjøpe. Et unikt tilskudd som endret makeupindustrien for alltid og gjorde Max Factor til et like populære som bestselgende skjønnhetsmerke også over 100 år senere, ikke minst når det gjelder mascaraer. Uansett om du vil ha luksuriøst lange, vakkert separerte eller herlig fyldige vipper, tilbyr Max Factor flere forskjellige mascaraer som raskt og enkelt hjelper deg med å få vippene du drømmer om. Du finner et stort utvalg av mascara fra Max Factor hos KICKS, både i din nærmeste butikk og på nettet. Velkommen til å handle mascaraer fra Max Factor hos oss!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024