Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Mojave Ghost Body Wash 225 ml

Mojave Ghost Body Wash 225 ml

Byredo

I DEN TØRRE OG ØDE MOJAVE-ØRKENEN FINNES DET TRÆR OG PLANTER, ELDRE ENN FLERFOLDIGE SIVILISASJONER, SOM TROSSER FORHOLD SOM VI SÅRBARE MENNESKER IKKE KAN UTSTÅ.
350 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

I DEN TØRRE OG ØDE MOJAVE-ØRKENEN FINNES DET TRÆR OG PLANTER, ELDRE ENN FLERFOLDIGE SIVILISASJONER, SOM TROSSER FORHOLD SOM VI SÅRBARE MENNESKER IKKE KAN UTSTÅ. BLOMSTEN MOHAVEA CONFERTIFLORA, ELLER GHOST FLOWER, ER EN SJELDEN ART SOM KLARER Å BLOMSTRE OVER DENNE SOLTØRKEDE, HARDE BAKKEN. TIL TROSS FOR DE TØRRE OMGIVELSENE OG DEN MANGLENDE EVNEN TIL Å PRODUSERE NEKTAR KLARER MOHAVEA CONFERTIFLORA Å OPPRETTHOLDE SIN PERFEKTE, MAJESTETISKE SKJØNNHET ÅR ETTER ÅR. MED IMPONERENDE OPPFINNSOMHET BRUKER BLOMSTEN EN METODE KALT MIMIKRY FOR Å TILTREKKE SEG POLLINATORENE TIL EN TILSTØTENDE PLANTEART. BLOMSTEN UTVIKLER ET MØNSTER SOM MINNER OM EN HUNNBIE, OG DERMED LURER DEN HANNBIENE TIL SEG. DENNE FASCINERENDE MENNESKEAKTIGE ATFERDEN OG DET STERKE OVERLEVELSESINSTINKTET DANNER GRUNNLAGET SOM INSPIRERTE «MOJAVE GHOST», EN HYLLEST TIL DENNE FORTRYLLENDE BLOMSTEN.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331