Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Ocean Mist 150 ml

Ocean Mist 150 ml

SACHAJUAN

Ocean Mist er som en saltvannsspray som kan brukes i både vått og tørt hår for å gi struktur og lett hold – omtrent som om du hadde badet i saltvann.
165 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ocean Mist
p850921
v32858573
SACHAJUAN
NOK
165

Omtaler

Astrid | 18-11-2019
Jeg har krølltete/bølgete hår, og denne saltvannssprayen er drøy i bruk, og gir godt hold og tekstur til håret. Nå lukter denne sprayen saltvann, men jeg synes er en bedre lukte enn sukkerspinn, som enkelte andre hårsspray lukter.
Sofie | 01-06-2017
Likte ikke denne, følte håret mitt bare ble enda flatere og så fett ut etter å ha brukt denne. I tillegg så var ikke lukten spesielt god heller. Anbefales ikke.

Mer Informasjon

Ocean Mist er som en saltvannsspray som kan brukes i både vått og tørt hår for å gi struktur og lett hold – omtrent som om du hadde badet i saltvann. Ocean Mist kan både brukes som fønespray og som finishspray uten glans. Produktet passer perfekt for både krøllet og bølget hår eller når du vil ha en mer naturlig look uten sterkt hold.
Spray jevnt i fuktig eller tørt hår. Style deretter som vanlig.
Aqua, Alcohol Denat., Sodium Chloride, Magnesium Sulphate, Sorbitol, PVP, Laureth-12, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, PEG-25 PABA, Diazolidinyl Urea, DM Hydantoin, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331