Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Anti-Dandruff Cooling Tonic 100 ml

Anti-Dandruff Cooling Tonic 100 ml

Recipe For Men

Leave-in produkt som leverer en effektiv og langvarig beskyttelse mot flass og kløe. Kjøler ned, beroliger og lindrer kløe mens den mykgjør og fukter tørr og irritert hodebunn.
259 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Dandruff Cooling Tonic
p893372
v43672344
Recipe For Men
NOK
259

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Leave-in produkt som leverer en effektiv og langvarig beskyttelse mot flass og kløe. Kjøler ned, beroliger og lindrer kløe mens den mykgjør og fukter tørr og irritert hodebunn. Produktet inneholder ingredienser med egenskaper som motvirker soppen som forårsaker flass, anti-inflammatorisk og løser opp samt fjerner eksisterende flass og hud flak.
Skal ikke skylles bort.
Aqua, Alcohol Denat., Cetrimonium Chloride, Panthenol, Piroctone Olamine, Menthol, Polyquaternium-47, Salicylic Acid, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citric Acid, Pantolactone, Linalool, Sodium Benzoate, Limonene
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331