Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Long-Wear Cream Shadow Stick Stone
Long-Wear Cream Shadow Stick Stone
ONLY AT KICKS

Long-Wear Cream Shadow Stick Stone

Bobbi Brown

"Enkel og med stor effekt" – det er essensen av Long-Wear Cream Shadow Stick. En konsistens som sikrer lett påføring på øyelokket.
325 kr
Stone
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Long-Wear Cream Shadow Stick
p915280
v88717742
Bobbi Brown
NOK
325

Omtaler

Linn | 04-03-2018
Flotte farger og enkel å påføre. Bruker gjerne denne når jeg ønsker å spare tid. Har prøvd fargen «taupe» som gir en nydelig matt finish. Negativt er at den sitter ikke så godt som navnet skulle tilsi, og går fort tom. Skulle gjerne fått litt mer ut av denne, spesielt når den er såpass dyr.
Alex | 21-06-2016
Kjøpte i fargen "bark", som er fin i seg selv. Syns allikevel at det er urimelig vanskelig å få til et greit resultat da den er vanskelig å påføre. Kjøpte også kost som ble anbefalt til, uten at det hjalp særlig.
Nina | 11-06-2016
Nydelig kremskygge, og praktisk med stick. Lett å bruke. Smør den på øyelokket, og bruk fingertuppene eller en kost til å fordele og blende inn i lokket. Når den tørker er den permanent. Sitter kjempegodt hele dagen og legger seg ikke som en stripe i globalen. Litt for stiv pris til at jeg kan kjøpe alle.

Mer Informasjon

"Enkel og med stor effekt" – det er essensen av Long-Wear Cream Shadow Stick. En konsistens som sikrer lett påføring på øyelokket. Kan benyttes som øyenskygge, til å definere, lage smokey-effekt eller til å fremheve. I øynefallende nyanser som holder i opptil 8 timer uten å klumpe, skalle av eller forsvinne – et genialt produkt! Rask påføring og du er klar.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331