Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Sumptuous Extreme Mascara Black Black
Gave på kjøpet! Les mer

Sumptuous Extreme Mascara Black Black

Estee Lauder

Gir ekstremt volum umiddelbart – uten klumper. Vippene dine blir dramatisk lange og vakkert bøyd – akkurat som løsvipper!
310 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Mikala | 07-04-2019
Beste! Flott forlengelse av vippene med kun ett strøk, klumper litt med flere, separerer fint. Sitter godt hele dagen. Klumper litt etter en tids åpning og bruk.
L | 05-04-2019
Ikke så bra i begynnelsen men etter litt bruk ble det bedre! Vippene ble noen ganger klistret til hverandre da:( er nesten tom bare en og en halv måned etter jeg hadde kjøpt den.. så det trekker også litt ned
Siw | 04-04-2019
Har forsøkt mange ulike, men denne mascaraen er en klar favoritt! Gir fylde og klumper ikke! Varer og varer! For mine korte vipper så er denne helt super

Mer Informasjon

Gir ekstremt volum umiddelbart – uten klumper. Vippene dine blir dramatisk lange og vakkert bøyd – akkurat som løsvipper!
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331