Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sumptuous Extreme Mascara Black Black

Sumptuous Extreme Mascara Black Black

Estee Lauder

Gir ekstremt volum umiddelbart – uten klumper. Vippene dine blir dramatisk lange og vakkert bøyd – akkurat som løsvipper!
310 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Susann T. | 01-09-2019
En favoritt. Gir masse volum som du kan bygge på i flere lag uten at det klumper seg. Den separerer bra. Gir den 4 stjerner fordi noen kunder med oljete øyelokk har opplevd at den kan smitte litt. Jeg har ikke merket noe til dette personlig.
Mikala | 07-04-2019
Beste! Flott forlengelse av vippene med kun ett strøk, klumper litt med flere, separerer fint. Sitter godt hele dagen. Klumper litt etter en tids åpning og bruk.
L | 05-04-2019
Ikke så bra i begynnelsen men etter litt bruk ble det bedre! Vippene ble noen ganger klistret til hverandre da:( er nesten tom bare en og en halv måned etter jeg hadde kjøpt den.. så det trekker også litt ned

Mer Informasjon

Gir ekstremt volum umiddelbart – uten klumper. Vippene dine blir dramatisk lange og vakkert bøyd – akkurat som løsvipper!
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331