Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

RevitaBrow Advanced Brow Conditioner
RevitaBrow Advanced Brow Conditioner

RevitaBrow Advanced Brow Conditioner

Revitalash

RevitaBrow Brow Conditioner fra Revitalash er et svært spesielt serum som bidrar til å gi mer voluminøse og definerte øyenbryn.
995 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
RevitaBrow Advanced Brow Conditioner
p864148
v42622589
Revitalash
NOK
995

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

RevitaBrow Brow Conditioner fra Revitalash er et svært spesielt serum som bidrar til å gi mer voluminøse og definerte øyenbryn. Serumet har en unik formel som stimulerer brynene til en mer rik og tett hårvekst, noe som bidrar til å gi et mer uttrykksfullt utseende. Det inneholder blant annet vitamin B7, som styrker brynene og bidrar til å forlenge hårets livssyklus. I tillegg inneholder det hveteprotein og ginseng-ekstrakt, som gir sterkere og tykkere bryn. Inneholder også calendula, som er ekstremt fuktighetsgivende og hjelper til med å holde brynene myke.
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331