Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Brow Wiz Taupe
Brow Wiz Taupe

Brow Wiz Taupe

Anastasia

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øyenbrynspenn er det slutt på tynne øyenbryn. Pennen kan skrus og behøver derfor ikke å spisses.
245 kr
Taupe
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Wiz
p899247
v43880970
Anastasia
NOK
245

Omtaler

Silje | 28-08-2019
Trodde det var overdrevet når alle sa denne var magisk.. Det var det ikke! Fine farger, lett å påføre og varer lenge. Ser mer naturlig ut og er lettere å kontrollere en f.eks. dipbrow. Eneste minus er at den går tom fort.
Malene | 25-08-2019
Har hatt utallige mange av denne øyenbrynspennen, kjøpes igjen gang på gang. Perfekt kald farge (medium brown) og veldig presist resultat.
Christina | 26-05-2019
Perfekt! Myk, kjapp og veldig fin pencil. Evig favoritt, aldri hatt problemer med denne.

Mer Informasjon

Med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz øyenbrynspenn er det slutt på tynne øyenbryn. Pennen kan skrus og behøver derfor ikke å spisses. Den har en kladdfri formula som gir et naturlig resultat, er enkel å påføre og holder hele dagen. I motsatt ende har den en brynsbørste som gjør det enkelt å fiksere og forme øyenbrynene. Sammen gir børsten og pennen naturlig vakre og velformede øyenbryn.
Brow Wiz fås i 10 ulike farger/nyanser: Auburn, Blonde, Caramel, Chocolate, Dark Brown, Ebony, Granite, Medium Brown, Soft Brown og Taupe.
Vinner av KICKS Beauty Awards 2017: Beste øyebrynsprodukt.
Farge:Brun
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331