Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Lipglass C-Thru
Lipglass C-Thru
Lipglass C-Thru
Lipglass C-Thru
Lipglass C-Thru
Gave på kjøpet! Les mer

Lipglass C-Thru

MAC

Vår klassiske Lipglass som du elsker får en makeover. I en klar hylse med doble vegger er M∙A∙C Lipglass mer elegant enn noensinne.
185 kr
C-Thru
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lipglass
p89570151
v89570197
MAC
NOK
185

Omtaler

Ailis | 07-04-2019
Veldig gode disse lipglossene. Sitter godt, er ikke klissete eller "stive" og smitter ikke mye av. God pigmentering i fargene (jeg har to ulike farger i beige/brun-nyanse).

Mer Informasjon

Vår klassiske Lipglass som du elsker får en makeover. I en klar hylse med doble vegger er M∙A∙C Lipglass mer elegant enn noensinne. Hver og en gir en glansfull, glasslignende finish eller diskret skinn. Det pigmenterte produktet inneholder også vårt nye Oilshine Moisture Complex, en herlig blanding av babassu-, kokos-, aprikos- og jojoba-olje, som mykgjør og pleier leppene.
Påføres på leppene med applikatoren. Påfør lipglass i senter av leppene for et fyldigere uttrykk. Påfør over Lipstick for en glansfull effekt med intens farge.
Hudtype:Tørr
Farge:Gjennomsiktig
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331