Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

25% på ansiktspleie fra Lancôme. Gjelder t.o.m 26/3. 

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1N1 Ivory Nude

Estee Lauder

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10.
440 kr
1N1 Ivory Nude
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Tine | 14-03-2019
Perfekt både til hverdag og til fest. Den er dekkende, men likevel naturlig. Legger seg ikke i linjene under øynene og kaker seg heller ikke. Blir ikke tørr, og oksiderer ikke, men holder seg fin og uforandret hele dagen. Jeg har til og med hørt at enkelte trener med den på uten at den endrer seg. Har ikke prøvd det selv. Føler meg absolutt ikke oversminket og ugjenkjennelig med denne, Jeg synes den ser veldig naturlig ut. Den er matt, men gir mer en semimatt finish på min hud med litt glød. Fargen 1N0 porcelain passer til min lyse,nordiske hudtype. Absolutt et gjenkjøp.
Karin | 18-12-2018
Den holder riktignok hele dagen og kvelden uten å smitte av, men det er en svært ubehagelig foundation å ha på. Føles som om en tørr maske. For long lasting foundations foretrekker jeg heller den nye generasjonen foundations som f.eks Dior Forever Undercover, som ikke gir en maskeaktig følelse. Jeg har normal hud med blank t-sone og følte denne foundationen hvert sekund av dagen. For å bedre komforten blander jeg inn 1-2 dråper Estee Lauder Advanced Night Repair. Gir en litt mer transparent finish men fortsatt god dekk. Svært upraktisk flaske uten pumpe som gir mye klin og søl. Det er et mysterium for meg hvorfor en kosmetikkgigant som Estee Lauder ikke designer en pumpemekanisme på et av sine bestselgende produkter. Kommer ikke til å kjøpe igjen.
Iselin | 05-12-2018
Beste foundationen jeg har prøvd! Og jeg har prøvd mange. Endelig en som dekker over urenhetene mine og aknearr, og jeg slipper å ta på masse concealer i ansiktet for å få nok dekkevne. I tillegg legger den seg så fint på huden og holder i flere timer uten at den creaser, spesielt rundt munnen og nesa har foundationen en tendens til å crease veldig på meg, men ikke denne! Denne kan også bygges opp til full dekkevne veldig lett hvis man har områder som trenger ekstra dekkevne. Anbefales ikke hvis du vil ha en lett dekkende foundation. Blir noe oljete utover dagen, men ikke krise. Får heller bare litt mer naturlig olje for en glød i stedet for å være helt matt i hele ansiktet

Mer Informasjon

Dekker alle ujevnheter perfekt. Har høy dekningsgrad og er svært holdbar. Holder hele dagen uten å endre seg. Beskytter huden med solfaktor 10. Kan kombineres med concealer og avsluttes med pudder for en perfekt finish. Til alle hudtyper
Hudtype:Fet
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331