Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Only at KICKS! 20% på Kylie by Kylie Jenner, Morphe & Buxom til og med 02.10. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Maison MargielaReplica When The Rain Stops EdT 100 ml

1 030 kr
Finn i butikk

Om produktet

Ingredienser

Egenskap

WHEN THE RAIN STOPS fra Maison Margiela etterligner den fantastiske følelsen av når solen vender tilbake etter regnet. Himmelen blir roligere, regndråpene blir mindre hyppige, før de gradvis stopper mens skyene sakte forsvinner og solstrålene igjen lyser opp de fuktige omgivelsene. Denne eau de toilette er inspirert av vårens energi og henter frem tankene på den fuktige naturen under strålene til den fargerike regnbuen. Den akvatiske akkorden signaliserer de siste gjenværende regndråpene som fordamper fra furutrærne og ut i den friske luften. Strålende ispartarose og friske noter av rosépepper blandes og utgjør hjertet i denne parfymen. Kombinasjonen av den jordlige duften av patsjuliessens assosiert med den akvatiske akkorden utgjør duftens signatur og gjenskaper opplevelsen av fuktige omgivelser. Patsjuliessensen er en luksuriøs ingrediens som blir bærekraftig dyrket på Bali etter de høyeste etiske og miljømessige standarder. Produksjonen hjelper lokalbefolkningen og leverer en ingrediens av høyeste kvalitet. Essensen laget av kronbladene til ispartarosen blir også bærekraftig og etisk dyrket. Essensen tilfører en søt og frisk rosenote som lyser opp parfymen. Kombinert med frisk rosépepper vekker duften den positive energien vi forbinder med solen som vender tilbake. Med denne duften har parfymøren Fanny Bal gjenskapt duften av regn og solstråler, som formidler sinnsro og det beroligende budskapet om at solen alltid vender tilbake etter regnet, som løftet om en bedre fremtid.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler.
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331