Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Gently Off Eye and Lip Makeup Remover
Gave på kjøpet! Les mer

Gently Off Eye and Lip Makeup Remover

MAC

Olje og vann kan faktisk blandes – rist for dobbel effekt. En tofaset formel som er enkel å bruke og fjerner selv gjenstridig mascara og leppestift. Utrolig mild, passer for alle.
185 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Gently Off Eye and Lip Makeup Remover
p670463
v33571761
MAC
NOK
185

Omtaler

Silje | 12-07-2016
Syns ikke denne var spesielt bra i det hele tatt. Lite produkt for pengene..
Eline M.A | 29-04-2016
Denne funker kjempe bra, mascaraen forsvinner med engang! Blir heller ikke rød av den, som jeg har blitt før (for at man må "skrubbe" litt)

Mer Informasjon

Olje og vann kan faktisk blandes – rist for dobbel effekt. En tofaset formel som er enkel å bruke og fjerner selv gjenstridig mascara og leppestift. Utrolig mild, passer for alle. Agurkekstrakt virker beroligende, damaskusroseekstrakt virker oppfriskende. Trenger ikke skylles av.
Rist flasken godt for å blande ingrediensene, fukt en bomullspad med produktet. Bruk forsiktig over øyne og/eller lepper for å fjerne makeup.
Volum:100 ml
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331