Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint Medium

Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint Medium

Lumene

Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint er en foundation med fuktighetsgivende hudpleieegenskaper som gir huden en ungdommelig og perfekt finish.
243 kr
Medium
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint
p90216621
v90216623
Lumene
NOK
243

Omtaler

Sara | 14-12-2019
Helt fantastisk produkt! Er en hudkrem men virker som en veldig lett foundation/cc cream. Den kan bygges opp for mer pigment, men kan virke litt tykk i begynnelsen. Men man må bare vente fordi det tørkes etter ca. 20 min uten bruk av noe pudder og sitter hele dagen. Har letet veldig lenge etter en krem som ikke skader huden men også gir litt fagre og jevner ut tonene i huden og dette er det perfekte produkter til akkurat det! Ikke minst ser man glødende ut akkurat slik som produktbeskrivelsen. Har opplevd ofte at man kan se «patchy» eller «cakey» ut med hud produkter men denne er fantastisk og ser så naturlig ut.

Mer Informasjon

Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint er en foundation med fuktighetsgivende hudpleieegenskaper som gir huden en ungdommelig og perfekt finish. Den friske, geléaktige konsistensen smelter inn i huden på et øyeblikk for en jevnere hud med bedre glød. Rent, nordisk kildevann og nordiske alger gir huden fuktighet i dybden slik at den føles frisk og smidig.
Påfør den over hele ansiktet og jevn den ut med fingrene eller en Lumene foundationbørste. Kan bygges på for ekstra dekning.
AQUA (WATER), DICAPRYLYL CARBONATE, DIMETHICONE, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, BETAINE, GLYCERIN, CAPRYLYL METHICONE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PEG-12 DIMETHICONE, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, PHENOXYETHANOL, POLYSILICONE-11, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LECITHIN, PROPANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, MICA, POLYURETHANE-39, DISODIUM EDTA, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, CITRIC ACID, MARIS SAL (SEA SALT), TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 77491, CI 77492, CI 77499) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE. INGREDIENSFORTEGNELSENE KAN VARIERE FRA NYANSE TIL NYANSE – SJEKK ALLTID INGREDIENSLISTEN PÅ EMBALLASJEN TIL PRODUKTET DU HAR KJØPT.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331