Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Nordic Chic Cover Stick Täckstift 1 Light Beige

Nordic Chic Cover Stick Täckstift 1 Light Beige

Lumene

Ujevn hudtone og kviser dekkes umiddelbart med denne kremede concealeren. Tilgjengelig i 3 nyanser som smelter inn i huden uten å legge seg i fine linjer eller porer.
99 kr
1 Light Beige
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Nordic Chic Cover Stick Täckstift
p89618325
v89618326
Lumene
NOK
99

Omtaler

Natalia | 13-09-2018
Jeg kjøpte egentlig denne først på måfå, fordi den hadde gode vurderinger på den gamle Kicks siden og fordi jeg trengte en ny cover stick. Glad for det, for denne er den beste jeg har prøvd til nå og jeg har nettopp bestilt en ny. Stick formen er lett å bruke, dekker bra (bedre enn Mac etter min mening) og blender inn i huden godt. Føler at produkter fra Lumene er undervurdert og det er synd, for her er det mye bra!

Mer Informasjon

Ujevn hudtone og kviser dekkes umiddelbart med denne kremede concealeren. Tilgjengelig i 3 nyanser som smelter inn i huden uten å legge seg i fine linjer eller porer. Brukes alene eller sammen med din foundation for en naturlig perfekt hud.
Påføres direkte fra hylsen etter at du har lagt foundation, og sveip lett over urenheter og skjønnhetsfeil. Bruk fingertuppene og stryk inn i huden til grensen mellom concealer og foundation blir duset ut.
ISODECYL NEOPENTANOATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, NYLON-6, POLYETHYLENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), OZOKERITE, METHICONE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, TALC, (CI 77491, CI 77492, CI 77499) IRON OXIDES, (CI 77891) TITANIUM DIOXIDE. INGREDIENSFORTEGNELSENE KAN VARIERE FRA NYANSE TIL NYANSE – SJEKK ALLTID INGREDIENSLISTEN PÅ EMBALLASJEN TIL PRODUKTET DU HAR KJØPT.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331