Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Day Cream 50 ml

Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Day Cream 50 ml

Lumene

Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Day Cream bidrar til å vitalisere og pleie tørr og svært tørr hud.
239,20 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Christina T | 08-05-2019
Grei dagkrem, men gir ikke nok fuktighet til meg som trenger mye fuktighet. Klarte ikke bruke opp hele krukken for ansiktet ble så stivt og tørt. Kremen i seg selv er god, men tror nok den heller passer normal hud.

Mer Informasjon

Arktis ARCTIC HYDRA CARE Moisture & Relief Rich Day Cream bidrar til å vitalisere og pleie tørr og svært tørr hud. Sammensetningen inneholder beroligende nordiske blåbær-, havre- og canolaoljer som sammen med et fuktbindende beta-kompleks bidrar til å gjenopprette hudens fuktnivåer for varig og intensiv fuktighetstilførsel og lindring av strammende følelse. Beskytter mot uttørking forårsaket av temperaturforandringer og reduserer forekomsten av rød hud som kommer av tørrhet. Passer for tørr og ømfintlig hud. Utviklet i samarbeid med det finske astma-, hud- og allergiforbundet. Uparfymert.
Hudtype:Sensitiv|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331