Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Nordic Hydra Intense Hydration Fragrance-Free Moisturizer 50 ml

LumeneNordic Hydra Intense Hydration Fragrance-Free Moisturizer 50 ml

219 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Godt å vite

I´M CONSCIOUS

Med Conscious ønsker vi å gjøre det lettere for deg å ta bevisste valg, både i butikkene våre og online. I dag kan du velge fra et sortiment som er valgt ut basert på innhold og hvordan og hvor produktene blir produsert

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

Lumene Nordic Hydra Intense Hydration Moisturizer Fragrance-Free er uparfymert og gir intensiv og umiddelbar fuktighet for alle hudtyper. Den lette kremen er beriket med den nye, fyldige trippel-hyaluronsyren, fuktighetsgivende nordisk økologisk bjørkesevje og rent arktisk kildevann. Kremen fukter i dybden og trekker raskt inn i huden, slik at huden føles myk og glatt. Vår nyskapende Hydra-teknologi, som inneholder tre molekylstørrelser av hyaluronsyre, fukter intensivt flere nivåer av huden. Den mindre molekylstørrelsen absorberes dypere inn i huden og gir en fyldig fuktighetstilførsel, mens de større skaper en fuktighetsgivende barriere. Dagkremen er vegansk og inneholder råvarer som er hentet og foredlet fra biprodukter og ingredienser fra den nordiske naturen. Den nye, påfyllbare emballasjen er laget av resirkulerbart og resirkulert materiale. Produsert i Finland.
La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331