Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 50% på Lancome Hydra Zen Day Cream & 30% på Foreo Mini Luna 2! Vi har også fri frakt med Bring & Helthjem.

Löwengrip Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Exfoliant 75 ml

Vurderinger
Pris
450 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Exfoliant
p90160392
v90160393
Löwengrip
NOK
450
Kjemisk ansiktspeeling som eksfolierer i dybden. Effektiv mot pigmenteringer, urenheter, forstørrede porer, rynker, rødhet, akne og sorte prikker. Peelingen trenger gjennom hudens epidermis og
dermis, fjerner døde hudceller, minimerer synlige porer og øker hudens absorberingsevne. Inneholder BHA (salisylsyre) og AHA (glykolsyre) som eksfolierer både hudens overflate og porenes innside. Inneholder bisabolol som virker inflammasjonshemmende og beroliger irritert og sensitiv hud. Formelens antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper virker på utsiden og innsiden av huden. Passer for både moden og sensitiv hud i ubalanse.
Masser inn et tynt lag på renset hud, ikke skyll av. Følg opp med ansiktsserum og ansiktskrem. Brukes én gang i uken eller ved behov. Kan også brukes som daglig intensivkur i ca. én uke. Kompletter med solbeskyttelse på dagtid.
Ved første gangs bruk: Test produktet på et lite område i nakken og la virke i 24 timer før påføring for å se om du tåler produktet.
Volum:
75 ml
EAN:
7350073862382
Tips fra KICKS community
Beauty test: Finn serumet som passer din hud

Beauty test: Finn serumet som passer din hud

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331