Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Löwengrip Styling & Texture Protein Shampoo 250 ml

Vurderinger
Pris
179 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Styling & Texture Protein Shampoo
p90160355
v90160356
Löwengrip
NOK
179
Proteinberiket sjampo som trenger inn i hårstrået og reparerer og gjenoppbygger strukturen.
Tilfører tekstur, volum og fylde. Stimulerer hårveksten ved hjelp av biotinoyl tripeptid-1, som også forbedrer hårstråenes kvalitet og forsterker deres struktur, slik at de lettere kan motstå mekaniske og termiske påkjenninger. Beriket med pleiende og reparerende proteiner samt AHA-syre som hjelper til med å fjerne døde hudceller. Formelen er tilpasset for tynt, fint eller normalt hår når det er ønskelig med mer definisjon, fylde og tekstur før styling.
Fukt håret og masser inn sjampoen i hodebunnen, skyll ut og gjenta. Avslutt med balsam i hårets lengder. Protein & Texture-serien kan også brukes som stylingkur i kombinasjon med en annen sjampo. Vask først med vanlig sjampo og bruk deretter Styling & Texture Protein Shampoo – masser da inn produktet kun i hodebunnen. Skyll ut og avslutt med valgfri balsam for å få ønsket effekt. På den måten skapes volum fra hodebunnen uten at lengdene blir tunge.
Volum:
250 ml
EAN:
7350073862146

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331