Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Loreal Revitalfit Laser Day Cream 50 ml

Vurderinger
Pris
275 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Revitalfit Laser Day Cream
p914655
v44327914
Loreal
NOK
275
Revitalift Laser anti-age er en serie som virkelig fungerer. Produktet inneholder Pro-Xylane, fragmentert hyaluronsyre og LHA. Inneholder ikke solfaktor. Pro-Xylane er en L’Oréal-patent som er utviklet gjennom grønn kjemi. Produktet inneholder 3 % Pro-Xylane, noe som er den høyeste konsentrasjonen noensinne i L’Oréals produkter. Pro-Xylane stimulerer kollagensyntesen og de gelbindende stoffene i huden, noe som gjør at huden føles sterkere. Fragmentert hyaluronsyre: At hyaluronsyren er fragmentert, betyr at den er mer finfordelt og dermed kan trenge dypere ned i huden. Hyaluronsyren binder vann, slik at rynker jevnes ut og huden føles glattere. LHA: Har en eksfolierende effekt på huden. Produkter inneholder duftnoter som bergamott, pære, ylang, liljekonvall, seder, fresia, sjasmin, patsjuli, mose og musk.
Volum:
50 ml
Vekt:
246 g
EAN:
3600522248910
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331