Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Linda Hallberg Infinity Palette

Vurderinger
Pris
399 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Infinity Palette
p89584617
v89584618
Linda Hallberg
NOK
399
Linda Hallberg Infinity Palette er en allsidig palett som gjør at du kan skape mange forskjellige makeupstiler. Paletten inneholder åtte høypigmenterte nyanser med skimrende og matte skygger som kan brukes på ansikt og kropp. Med produkter som Infinity Palette vil grunnleggeren av Linda Hallberg Cosmetics, Linda Hallberg, både inspirere deg til å eksperimentere og forenkle makeuprutinen din. La kreativiteten blomstre med denne allsidige paletten! Alle farger kan brukes tørre eller med en fuktig pensel. Infinity Palette er perfekt for å skape forskjellige øyemakeupstiler. Kan brukes til contouring, som highlighter eller til å forme perfekte øyenbryn – bare fantasien setter grenser. Fargene varierer fra kjølige, lyse nyanser med skimmer til varmere, brune nyanser med matt finish. Skyggenes formel er enkel å jobbe med, og du bygger lett opp dekning. Paletten er parfymefri og er ikke testet på dyr.
Nyanser • Virgio: varm, lys nyanse med gullskimmer • Milky way: kjølig, lys nyanse med sølvskimmer • Andromeda: varm, rosa nyanse med gullskimmer • Pinwheel: kjølig, rosa nyanse med sølvskimmer • Maffei: varm, sandfarget nyanse med matt finish.
Vinner av årets multiprodukt i KICKS Beauty Awards 2020.
Vekt:
144 g
Farge:
Multi
EAN:
7300009054831

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.8
Basert på 9 omtaler
Les mer
A
Ane Vangen
12-04-2020
Like (0)
K
Kamilla
28-04-2019
Like (0)
B
Beate
05-04-2019
Like (0)