Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Crayon Sharpener Sharpe Diem
ONLY AT KICKS

Crayon Sharpener Sharpe Diem

Linda Hallberg

Høypresterende blyantspisser fra Linda Hallberg med skarpe blad for perfekte Crayons*.
49 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Crayon Sharpener
p90182998
v90182999
Linda Hallberg
NOK
49

Omtaler

Glittergunn | 05-05-2019
Beste spisseren for crayons!
Mai | 28-02-2019
Guden av spissere! Jeg hadde aldri trodd det skulle være så stor forskjell på noe så enkelt som en spisser. Men det er det. Min forrige spisser klarte ikke gjøre eyelinere ordentlig spisse ytterst. De ble bare avrundet. Denne klarer å gjøre alle mine linere helt spisse. Også de som ikke er laget av tre (som Lindas egne eyelinere).

Mer Informasjon

Høypresterende blyantspisser fra Linda Hallberg med skarpe blad for perfekte Crayons*. Beholderen fungerer som en oppsamler for alt rusk og den lille staven er laget for smidigere rengjøring av bladet.
*Crayons er samlingspenner for alt-i-ett penner fra Linda Hallberg, men blyantspisseren fungerer så klart like bra til øvrige smale makeup-penner.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331