Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Linda Hallberg

Kunst, form og farge har alltid vært Linda Hallbergs interesse, noe som utviklet seg til en interesse for sminke allerede i ung alder. Etter flere år i skjønnhetsindustrien og på sosiale medier begynte hun å se en etterspørsel etter en bestemt type produkt, som multifunksjonelle produkter. VI ER MULTIFUNKSJONELLE! VI ER IKKE BUNDET TIL NOEN REGLER! Vi vil at du skal ha muligheten til å bruke din kreativitet og leke med farger uten å være bundet til et enkelt produkt som er beregnet til kun en ting. Alle våre produkter kan derfor trygt brukes til både øyne, lepper, kinn og kropp. Vått som tørt. Og selvfølgelig har ikke produktene blitt testet på dyr. VI VIL AT DU SKAL SKAPE DINE EGNE REGLER!

Merker
Hudtype
Farger
Dekkevne
Finish
Formel
Egenskap
Natural Choice
37 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331