Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

LH cosmetics Color Palette

Vurderinger
Pris
449 kr
Finn i butikk
Fri frakt
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Color Palette
p94028360
v94028361
LH cosmetics
NOK
449
Jeg vil inspirere folk til å bruke mer farge i hverdagen. Farger som er til for å brukes overalt. La ansiktet og kroppen være lerretet ditt – You are the creator.» Linda Hallberg

Makeup-artisten Linda Hallberg har endelig gjort drømmepaletten sin til virkelighet med nyanser i alle regnbuens farger. En palett som kan brukes av alle, uavhengig av hudtone, alder og kjønn. Ingen regler eller restriksjoner, bare farger for lystens og kreativitetens skyld. 12 velpigmenterte, myke og brukervennlige matte skygger i alle primær- og sekundærfargene samt svart, hvitt, brunt og beige gjør at du kan skape den fargen du vil. Den innovative formelen er multifunksjonell og lar deg mikse, matche og leke med fargene uansett om det er på øynene, kinnene, leppene, øyenbrynene eller kroppen. Den er selvsagt 100 % vegansk.
Tips fra makeupartisten
- Bruk en lys base for å få fargene til å poppe. Påfør f.eks. Light core crayon og dus ut over hele øyenlokket før du bruker skyggene fra Color palette.
Hvis du er usikker på hvordan du skal bruke sterke farger, kan du begynne med å legge de nøytrale nyansene og etterpå tilsette en ny farge for hver gang. Prøv deg frem og lek med fargene.
Bruk Till the end eyeshadow primer som base, så holder øyensminken lenger. Den gjør også at skyggene ikke legger seg i striper.
Slik gjør du:
Påføres med pensel eller fingertuppen. For maksimal payoff bruker du Till the end eyeshadow primer eller valgfri Crayon som base.
Volum:
12 ml
Vekt:
92 g
Farge:
Multi
Finish:
Matte
EAN:
7350003902157

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

2.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
Lars er medlem i KICKS Club

Like (0)

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331