Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Louis Feuillée Scented Candle 190 g
ONLY AT KICKS

Louis Feuillée Scented Candle 190 g

Le Couvent Maison de Parfum

«Våre parfymer er inspirert av Colberts kongelige bibliotek og dronningens bibliotek, og har skrevet et nytt kapittel der sederen med sin tørre og harpiksanende...
395 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Louis Feuillée Scented Candle
p90295739
v90295740
Le Couvent Maison de Parfum
NOK
395

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

«Våre parfymer er inspirert av Colberts kongelige bibliotek og dronningens bibliotek, og har skrevet et nytt kapittel der sederen med sin tørre og harpiksanende duft blander seg med solrosens ambra. Duftene fra varme skrifter blander seg med tonen av silkemykt, lett vaniljeduftende papir.
100 % vegansk»
«BRUK OG SAMMENSETNING
Lysstøperne har skapt en formel basert på plantevoks av høy kvalitet for å frigjøre samtlige av duftens delikate nyanser. Bomullsvekene dyppes for seg og klippes til for hånd i en lengde som garanterer optimal brennetid.
For å få størst mulig utbytte av lyset bør det brenne i fire timer første gang. Klipp av veken til fire millimeter før bruk for at lyset ikke skal ryke.
Brennetid: Ca. 50 timer.»
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331