Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

KICKS Julekalender! Se alle lukene her! 

Laura Mercier Eye Basics Buff

Vurderinger
Velg farge
Buff
Pris
310 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Eye Basics
p489486
v83312884
Laura Mercier
NOK
310
Laura Mercier’s Eye Basic er et perfekt grunnlag for øyelokket på samme måte som en primer et perfekt grunnlag før makeup til ansiktet. En krem som fordamper til en langvarig semimatt farge. Skjuler eventuelle misfarginger og ujevnheter på øyelokket og skaper en perfekt basis. Den hjelper øyesminken med å sitte bedre i løpet av dagen. Kan brukes for seg for en naturlig «usminket» look. Skaper et naturlig klart blikk. Hudvennlige ingredienser forbedrer øyelokkets hudkondisjon. Botaniske ekstrakter berolige en stresset hud. Vitamin A, E og C beskytter huden mot antioksidanter. Inneholder kaolinleire som hindrer at øyeskyggen legger seg i folder. Vannfast. Eyebright: Kan blandes med andre farger for å lyse opp og gi et klarere blikk. Betennelseshemmende og helbredende. Fungerer for alle hudtoner, og du trenger kun en ytterst liten mengde.
Påfør en liten mengde på hele øyelokket helt opp til øyenbrynet, ved hjelp av applikatoren eller Crème Eye Colour Brush. Bruk under øyenskygge for å fiksere. Forlenger varigheten og forhindrer at skyggen legger seg i folder. Kan brukes uten øyenskygge for å gi et kvikt øye. Mørke skygger og blodkar kamufleres. Velg en nyanse som passer til din hudfarge. Bruk aldri under øyet.
Bruttovekt:
34 g
Farge:
Brun
EAN:
0736150068347
Mer inspirasjon

Finn riktig mascara for deg

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331