Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Translucent Loose Setting Powder Translucent

Translucent Loose Setting Powder Translucent

Laura Mercier

Laura Mercier’s Loose Setting Powder er laget av fransk kasjmirpudder. Pudderet er malt mange ganger, noe som resulterer i et tynt og silkeaktig pudder som både føles og ser naturlig ut.
415 kr
Translucent
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

elise | 20-01-2019
Sliter med oljete hud i t-sonen, men med dette settingpudderet blir huden helt matt! holder hele dagen og smelter fint i huden. Anbefales på det sterkeste
Amalie | 16-11-2018
Dette pudderet er det beste jeg har prøvd. Jeg syntes det setter sminken kjempefint, det føles silkemykt og det gir ikke flashbacks på bilder. En sikker vinner!
Rebecca | 28-10-2018
Det fungerte overhode ikke på min normale til lett tørre hud. Under øynene dannet det seg bare i linjene og smuldret til. Skikkelig kjipt å brukt såpass med penger :/ Anbefales ikke for de med tørr hud.

Mer Informasjon

Laura Mercier’s Loose Setting Powder er laget av fransk kasjmirpudder. Pudderet er malt mange ganger, noe som resulterer i et tynt og silkeaktig pudder som både føles og ser naturlig ut. En unik lysreflekterende ingrediens letter opp fine linjer og ujevnheter. Påføres med Velour Puff som presser pudderet inn i huden. Børst bort overflødig pudder med Powder Brush.
Brukes til å fiksere makeupen. Plukk opp pulveret med Velour Puff og slå av overflødig pudder mot håndryggen din. Press pudderet forsiktig inn ved å bruke rullende bevegelser over ansiktet. Trenger du mer av produktet, plukker du opp mer fra håndryggen.
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Finish:Dewy
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331