Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Candleglow Sheer Perfecting Powder 2 Light

Candleglow Sheer Perfecting Powder 2 Light

Laura Mercier

«Fikser makeupen din og gi huden en naturlig glød med dette pudderet. Passer for alle hudtyper og hudtoner. Et pudder med flere bruksområder.
410 kr
2 Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Candleglow Sheer Perfecting Powder
p89258671
v89258676
Laura Mercier
NOK
410

Omtaler

M | 17-08-2019
Dette pudderet var superfint. Ikke for shiny, ikke for mattende og ligger pent på huden.
Carina | 13-05-2019
Elsker det!! Det er så fint, pluss for at den er veldig drøy i bruk!

Mer Informasjon

«Fikser makeupen din og gi huden en naturlig glød med dette pudderet. Passer for alle hudtyper og hudtoner. Et pudder med flere bruksområder. Den fikserer makeupen din, retter opp små ujevnheter og gir huden en subtil glans. Dessuten er det så tynt at du ikke merker at du har det på. Dette silkemyke, pressede pudderet har akkurat den rette mengden av gjennomsiktig farge gir huden en subtil glød og utjevnende effekt. Avhengig av hvilken børste du bruker, kan du skreddersy din look og oppnå ønsket effekt. Glansgivende overflate. Gir en myk glans og naturlig glød til huden. Et fiksende pudder som ikke matter ned sminken din. Finnes i en fargeskala som matcher alle hudtoner. Akkurat som Laura Mercier’s Setting Powders gir også dette en «soft-focus»-effekt, dvs. at det visker ut fine linjer og ujevnheter som om du hadde brukt et magisk fotofilter. Helt uten å se kakete eller tørt ut. Passer for alle hudtyper og hudtoner, Oljefritt, talkumfritt og dermatologisk testet.»
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Medium
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331