Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

La Mer The Revitalizing Hydrating Serum 30 ml

Vurderinger
Pris
1 860 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Revitalizing Hydrating Serum
p89456523
v89456524
La Mer
NOK
1860
Beskrivelse:
Lett og pleiende serum, som dråpe for dråpe gir huden fornyet vitalitet, og huden får nyte det effektive og legendariske Miracle Broth™. Dråpene absorberes hurtig og gjenoppfrisker huden. Med en øyeblikkelig fuktmettende effekt skaper det forfriskende serumet en oase av intens fukt som holder hele dagen. Inneholder limete-konsentrat som er en kraftig antioksidant som pleier og beskytter huden mot miljømessige påvirkninger. Huden får fornyet fylde og linjer minskes synlig, da den naturlige reparasjonsmekanismen i huden optimeres. Huden blir øyeblikkelig me strålende og ungdommelig.
Produktspesifikasjoner:
- Lett og pleiende serum
- Superfuktgivende
Bruk produktet på renset hud. Pump 1-2 dråper serum på fingrene og påfør det forsiktig over ansiktet og halsen inntil produktet er helt absorbert. Avslutt rutinen din med din fortrukne La Mer fuktighetskrem. Påføres morgen og kveld.
Volum:
30 ml
Vekt:
200 g
Hudtype:
Moden, Tørr, Sensitiv
EAN:
0747930059561
Mer inspirasjon
Come clean! Finn riktig rengjøring

Come clean! Finn riktig rengjøring

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331