Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Noni Glow Face Oil 30ml 30 ml
Noni Glow Face Oil 30ml 30 ml

Noni Glow Face Oil 30ml 30 ml

Kora Organics

Det er en effektiv, næringsgivende og lett olje som er beregnet for ansikt og hals.
699 kr

Omtaler

Bella | 14-08-2018
Trodde denne erstattet dagkrem osv men den var visst ikke beregnet for det...Men jeg bruker kun denne og det funker bra. Har normal/tørr hud. Gir meg ikke kviser osv. Lukter ikke så mye. Trekker inn på noen minutter. Veldig drøy.
Emilie | 19-05-2018
Trodde denne var den største versjonen av Noni Glow Face Oil...Fikk en som var mindre. Produktet har jeg ønsket meg lenge og kjente resultat veldig fort. Bra olje for den er (vegan, organic og cruelty free!) Anbefaler KORA ORGANICS til alle!

Mer Informasjon

Det er en effektiv, næringsgivende og lett olje som er beregnet for ansikt og hals.
Denne mykgjørende oljen inneholder organisk noniekstrakt, nypeolje, granatepleolje og tindvedolje som sammen skaper en rik kilde til antioksidanter og essensielle fettsyrer. Formelen er utformet for rask absorbering. Den mykgjør og gir huden en naturlig glød. Huden føles mykere, smidigere og friskere etter bruk. Noni Glow Face Oil reduserer solskader og arrdannelse og gir huden en jevnere tone.
Instruksjoner:
Varm et par dråper i håndflatene og påfør på ansikt, hals og utringning etter rens, men før du tilfører fuktighet. For å gjenopprette hudens optimale skjønnhet: Bruk den som en daglig behandling.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331