Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Powerful Strength Line Reducing Concentrate Serum 50 ml

Powerful Strength Line Reducing Concentrate Serum 50 ml

Kiehls

Powerful Strength Line-Reducing Concentrate har lenge vært en kundefavoritt. Vårt effektive, hurtigvirkende og antialdrende serum er nå forbedret og inneholder C-vitamin og hyaluronsyre.
495 kr

Omtaler

Stine | 11-03-2018
Føler virkelig at dette serumet jevner ut og gir huden en fantastisk glød uten å føles fet. Liker hvordan den prikker litt/varmer rett etter påføring. Anbefales!

Mer Informasjon

Powerful Strength Line-Reducing Concentrate har lenge vært en kundefavoritt. Vårt effektive, hurtigvirkende og antialdrende serum er nå forbedret og inneholder C-vitamin og hyaluronsyre. Denne nye formelen gir umiddelbart huden et løft i form av glød og mykhet. Den gjør dessuten fine linjer mindre synlige på kort sikt og motvirker rynker på lengre sikt. Den absorberes raskt i huden uten å føles fet og har en behagelig duft av sitrus.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331