Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Kiehls Powerful-Strength Dark Circle Reducing Eye Cream 15 ml

Vurderinger
Pris
420 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Powerful-Strength Dark Circle Reducing Eye Cream
p94012252
v94012253
Kiehls
NOK
420
Kiehls Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum Ditt behov: Pleie av øyepartiet, redusere mørke ringer under øynene, rynker rundt øynene, hovne øyne
DETTE FÅR DU
Et effektivt øyeserum som synlig reduserer fine linjer, rynke, hevelser og mørke ringer under øynene. Dette kraftfulle serumet inneholder 10 % ren C-vitamin, tripeptider og hyaluronsyre. Det er spesielt fremstilt til den sarte huden rundt øynene. Du får et friskere og lysere uttrykk i øyepartiet i løpet av 28 dager.
HVA KAN DET?
• Reduserer synligheten av rynker og hevelser i øyepartiet*
• Reduserer synlig både blå og brune mørke ringer
• Fukter og glatter ut huden rundt øynene og gir slitne og anstrengte øyne et friskere utseende
• Denne lette teksturen er enkel å påføre og er hurtigabsorberende
• Sikkerhetstestet av hudleger og øyeleger
• Velegnet ved bruk av kontaktlinser
*Klinisk vurdert av det samlede panelet etter en 8 uker lang undersøkelse
VISSTE DU?
Alle mørke ringer er ikke like. De kan forekomme både som brune og blå ringer avhengig av hudtone, livsstil, solskader og søvnmangel.
Ren C-vitamin
L-askorbinsyre, som også kalles ren C-vitamin, er en svært effektiv antioksidant, kjent for sin evne til å forbedre hudens utseende. I tillegg til antioksidantbeskyttelse er C-vitamin kjent for å lysne huden, forbedre hudens struktur og synlig redusere linjer, rynker og andre tegn på aldring.
Tripeptider
Peptider er proteiner som er byggeklosser i hudens struktur. Disse molekylene består av korte kjeder av aminosyrer bundet sammen av peptid. Vårt tripeptidkompleks støtter huden rundt øynene og motvirker synlig forekomst av mørke ringer og hevelser rundt øynene.
Fragmentert hyaluronsyre
Hyaluronsyre er kjent for å glatte ut og gi huden fylde. Den brukes ofte i hudpleieprodukter og kan synlig redusere linjer i ansiktet og forfine hudens struktur. Denne typen hyaluronsyre er kjent for sin evne til å romme opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann. Den fungerer som en svamp som tiltrekker fuktighet til hudens overflate og viskes ut, når den absorberes.
Volum:
15 ml
EAN:
3605972139559
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Hvilken hudpleie fra Kiehls passer deg?

Beauty Test: Hvilken hudpleie fra Kiehls passer deg?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331