Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Kiehls Love Oil For Lips Untinted

Vurderinger
Velg farge
Untinted
Pris
195 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Love Oil For Lips
p90718110
v90718111
Kiehls
NOK
195
Gi leppene dine en fuktighetsboost med Kielh's nærende olje for mykere lepper. Denne lette oljen, som er inspirert av 60-tallets Summer of Love, tilfører fuktighet til leppene og gir dem en anelse farge med glans. Dette leppeproduktet inneholder ingredienser som kokosolje, moringaolje og acerola kirsebærekstrakt, og kombinerer oljens fuktighetsgivende fordeler med lipglossens diskré farge. Denne leppeoljen er tilgjengelig i nyansene: Botanical Blush, Neon Pink, Apothecary Cherry, Midnight Orhid og Untinted. Smør oljen på leppene for å få glattere lepper med en myk utstråling. Legg en dråpe på fingeren og smør den på leppene. Påfør olje i løpet av dagen ved behov.
Volum:
9 ml
Vekt:
16 g
EAN:
3605971941979
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Hvilken hudpleie fra Kiehls passer deg?

Beauty Test: Hvilken hudpleie fra Kiehls passer deg?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331