Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Centella Sensitive Cica-Cream 50 ml

Centella Sensitive Cica-Cream 50 ml

Kiehls

Gjenopprett balansen, beskytt og styrk huden med Kiehl’s Centella Sensitive Cica-Cream.
445 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Gjenopprett balansen, beskytt og styrk huden med Kiehl’s Centella Sensitive Cica-Cream. Denne dagkremen er utviklet spesielt for sensitiv hud og tilfører fuktighet i dybden samtidig som den motvirker ubehag og sensitivitet. Etter 3 dager bidrar den til å redusere rødhet og tørrhetslinjer. På grunn av sin lette konsistens absorberes den umiddelbart av huden. Denne kremen, som er fremstilt med D-Panthenol og bærekraftig madecassoside fra centella asiatica, er uten alkohol og duft. Denne Cica-kremen har klinisk bevist at den hjelper til med å gjenopprette fuktighetsbalansen i sensitiv hud. Kremen er dermatologisk testet for toleranse av et panel med personer der 100 % anser at de har sensitiv hud. Påfør varsomt på renset ansikt. Bruk den to ganger om dagen eller ved behov. Testet for toleranse av personer som selv anser å ha sensitiv hud.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331