Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser 150ml

Rare Earth Deep Pore Daily Cleanser 150ml

Kiehls

Krem som reduserer synlige porer, samtidig som den etterlater huden myk og glatt. Lett og oljefri krem som inneholder hvit leire fra Amazonas.
190 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Pernille | 29-11-2018
Huden min har begynt og gløde etter at denne ble tatt i bruk. Huden føles ren og deilig etterpå, og ingen urenheter etter kun en ukes bruk.
Sofia | 21-08-2018
Älskar denna rengöring som har lite peelingkorn i sig. Min hud mår bra av att peelas ofta och med denna så blir det lite var dag. Får bort all smink i bara en tvätt. Luktar frächt och min hud är finare än på länge.Tror det har med denna att göra för det är det enda i min hudvård jag ändrat det senaste :) Jag har kombinationshud och använder bara Kiehlś i min ansiktsvård :)
Mina | 02-07-2018
Jeg kjøpte denne cleanseren da jeg var tom for en annen, bare fordi jeg måtte ha noe, og den funker kjempebra! Jeg har kombinasjonshud og får ofte kviser i t-sonen, i tillegg har jeg mange sorte hudormer på nesa. Denne cleanseren fjernet hudormene etter en ukes tid, og har også hjulpet huden min med kviser og andre urenheter. Den renser virkelig og eksfolierer samtidig, som gjør at en skrubb ikke er nødvendig. Elsker denne!!

Mer Informasjon

Krem som reduserer synlige porer, samtidig som den etterlater huden myk og glatt. Lett og oljefri krem som inneholder hvit leire fra Amazonas. Krem som bidrar til å absorbere overflødig olje i huden og gir en matt hud som holder opptil 24 timer.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331