Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Centella Sensitive Facial Cleanser 250 ml

Centella Sensitive Facial Cleanser 250 ml

Kiehls

Centella Sensitive Facial Cleanser inneholder Centella Asiatica-ekstrakt og renser huden, samtidig med at den fukter, beroliger og styrker hudbarrieren.
250 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Centella Sensitive Facial Cleanser inneholder Centella Asiatica-ekstrakt og renser huden, samtidig med at den fukter, beroliger og styrker hudbarrieren. Ansiktsrensen skal påføres på tørr hud og kan enten skylles av med vann eller tørkes av med en tørr bomullsdott. Centella Asiatica-planten er nøkkelingrediensen i vår Centella Sensitive Facial Cleanser. Denne planten er kjent som tigerurt, da legenden sier at tigere i Asia gned sårene sine mot planen for å pleie og styrke huden. Den er brukt tradisjonelt i flere hundre år på grunn av sine beroligende egenskaper for huden.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331